Draadloos camera systeem

Draadloos camera systeem

Draadloze bewakingscamera's

Onze draadloze bewakingscamera's werken met BascomĀ® POWER-technologie. Deze revolutionaire technologie verzendt beelden niet langer door de lucht, maar over uw bestaande stroomnet. Het resultaat is een gegarandeerde verbinding en de hoogst mogelijke beeldkwaliteit, zonder te hoeven bekabelen. De enige kabel die gelegd moet worden is een utp-kabel van de camera tot een vast stroomvoorzieningspunt . Dit kan bv een stopcontact , verdeeldoos of dergelijke zijn . Van hieruit gaat alles via de bedrading in uw stroomnet tot aan de decoder . Wij monteren de camera's en stellen al de protocollen in zodat U de beelden kan bekijken op pc , tablet , smartphone eender waar U zich bevind . Uiteraard is een goed wifi-netwerk belangrijk voor een vlotte verwerking van de data . Zelfs op een plaats waar er geen wifi-netwerk voorhanden is kunnen wij een draadloze router plaatsen met wifi .

Voor een offerte op maat vult u best even ons contact formulier in dan kunnen wij u zo snel mogelijk een offerte opmaken .

Wij komen ook steeds ter plaatse om een goede inschatting te maken van uw situatie . Wilt U graag de prijs laag houden en voorziet U zelf de bekabeling , zelfs dat is geen probleem voor ons .

Wij starten uw systeem volledig op en zorgen dat U ermee vertrouwt geraakt voor een vlotte bediening en gebruik ervan .

*Aantal camera's ?

*wilt u dat wij het komen plaatsen ?


X
Kunnen we u helpen? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie en advies op maat!