ROI MainFrame
 

Welkom op de site van TVE Soundsystems

 

 

 

 

Wat begon als een jongensdroom is nu realiteit geworden: ”Car-hifi op zijn best”.

Graag geef ik jullie een virtuele rondleiding door de site zodat jullie kunnen zien wat en hoe het allemaal in zijn werk gaat om een mooie en vooral goedklinkende installatie te verwezenlijken.

Allereerst is het advies en de juiste keuze van de materialen zeer belangrijk om tot een goed eindresultaat te komen. Natuurlijk volgens ieders budget en mogelijkheden. Door de 19 jaar ervaring en de continue scholingen, bedrijfsbezoeken en seminars blijf ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op gebied van Car-hifi, GPS, multimedia etc. Dit is een must om de hedendaagse elektronica te analyseren, laat ons vooral denken aan De CAN-BUS systemen, Unilink, IMU en dergelijke waar de hedendaagse auto's mee worden uitgerust .

Ten tweede is de montage, de berekening van de juiste subwoofer-kist en de afstelling van de installatie een zeer belangrijk feit!

Als laatste wil ik aanhalen dat de naservice en eventuele update van uw installatie zeker niet vergeten mag worden! Mocht U nog vragen hebben of wilt U graag een bezoekje brengen aan onze winkel, dan heet ik U van harte welkom.

Wilt U graag een persoonlijk advies of een afspraak na de openingstijden, dan mag u mij altijd contacteren. U vindt de gegevens, de openingsuren, de routebeschrijving en al de mogelijke manieren om mij te contacteren terug op de site.

Veel plezier met het bekijken van onze site en misschien tot binnenkort.

Het TVE-SOUNDSYSTEMS TEAM.